2015’in son girişimcilik eğitimleri başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğinde gerçekleştirilen Girişimcilik Eğitimlerinin 2015 yılı son takvimi belirlendi....

2015’in son girişimcilik eğitimleri başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğinde gerçekleştirilen Girişimcilik Eğitimlerinin 2015 yılı son takvimi belirlendi. 2015 Yılında gerçekleştirilmesi planlanan son 4 eğitim için yaklaşık 300 kişi başvuru yaparken, gerçekleştirilen seçmelerde 120 kişi belirlendi.

Belirlenen son 4 eğitimin ilki 16 Kasım Pazartesi günü başladı. Doç. Dr. Emin Uzun tarafından verilen ve 30 kursiyerin katıldığı eğitimler 9 gün sürecek.

MUTSO organizasyonu ile verilen eğitimlerde, iş planı nasıl yapılır, iş kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir, hangi planlamalar yapılmalı ana başlıkları altında girişimcilere detaylı bilgilendirmeler yapılmaktadır. Girişimciler eğitimden sonra sunacakları iş planı ile kuracakları işler için KOSGEB’in 30 bin TL hibe, 70 bin TL kredi desteğinden yararlanabileceklerdir.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.