2 yıldır aranan avukat yakalandı

Fethiye ilçesinde, geçen yıllarda avukatlık yaparken hakkında 14 suçtan arama kararı çıkarılan ve yaklaşık iki yıldır aranan eski avukat A.T. (36), Ortaca'da yakalandı.Muğla'nın Fethiye ilçesinin tanınmış avukatlarından...

2 yıldır aranan avukat yakalandı

Fethiye ilçesinde, geçen yıllarda avukatlık yaparken hakkında 14 suçtan arama kararı çıkarılan ve yaklaşık iki yıldır aranan eski avukat A.T. (36), Ortaca'da yakalandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinin tanınmış avukatlarından A.T. hakkında yaklaşık iki yıldır arama kararı vardı. Aralarında hırsızlık, resmi belgede sahtecilik, mala zarar verme, kişilerin huzur ve sukutunu bozma, kişinin hürriyetinden yoksun kılma, hizmet nedeni ile görevi kötüye kullanma gibi 14 suçtan arama kararı çıkartılan ve avukatlıktan men edilen A.T.'nin Ortaca'da olduğu ihbarı üzerine çalışma başlatıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi ekipleri ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonucu, A.T. gözaltına alındı. A.T ile birlikte iki ayrı icra davası yüzünden bağlama kararı bulunan 48 GB 885 plakalı araçta bağlandı.

Gözaltında sorgusu tamamlanan A.T, mahkemeye sevk edildi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.