2 MUCİZE KURTULUŞ

Muğla merkez ve Fethiye’de meydana gelen 2 kazada mucize kurtuluşlar gerçekleşti. Yılanlıdan uçan aracın sürücüsü 24 saat sonra uçurumun dibinde yarılı olarak bulunurken, Fethiye’de meydana gelen kazada ise hurda yığınına...

2 MUCİZE KURTULUŞ

Muğla merkez ve Fethiye’de meydana gelen 2 kazada mucize kurtuluşlar gerçekleşti. Yılanlıdan uçan aracın sürücüsü 24 saat sonra uçurumun dibinde yarılı olarak bulunurken, Fethiye’de meydana gelen kazada ise hurda yığınına dönen araçta bulunan sürücü burnu bile kanamadan kurtuldu.

Muğla merkez ve Fethiye’de önceki gün meydana gelen iki kaza “Öldürmeyeni Allah öldürmüyor” dedirtti. Muğla Merkez’de meydana gelen kazada 2509 metrelik uçuruma yuvarlanan aracın sürücüsü 24 saat sonra yarılı olarak kurtarılırken, Fethiye’de’ki kazada ise hurda yığınına dönen aracın sürücüsünün burnu bile kanamadı.

Donmak üzereyken bulundu

Muğla’da, arabasıyla 250 metrelik uçuruma yuvarlanan bir genç, 24 saat sonra donmak üzereyken kurtarıldı. Aracı hurdaya dönen Mert Ölmez isimli genç, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Mert Ölmez isimli genç, Cumartesi günü sabah saatlerinde Muğla Düğerek Mahallesi üst kısmındaki Yılanlı yolundan 48 SA 026 plakalı aracı ile şehir merkezine inerken 250 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrası Mert Ölmez, babasını arayarak kaza yaptığını söyleyebildi. Kazayı nerede yaptığını söyleyemeyen Mert Ölmez’i arama çalışmaları bir gün devam etti. Bugün sabah bir vatandaşın ihbarı ile olay yerine Muğla Belediyesi AKS ekipleri, Arama Kurtarma ekipleri ve 112 Acil Yardım ekipleri geldi. Sarp arazinin ortasında yoldan 250 metre aşağıda bulunan Mert Ölmez için önce Dalaman’dan askeri helikopter istendi. AKS ve Arama Kurtarma ekipleri yaralı gence ulaşınca helikopterden vazgeçilerek kendi imkânları ile indirme kararı aldı. Ekipler tarafından yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından Ölmez, ambulansa taşındı.

Ambulansa bindirilen Ölmez'in vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Mert Ölmez, kaldırıldığı Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Aracın içinde sıkıştı

Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında çarpışan iki araç takla atarak devrildi. 2 kişinin yaralandığı kazada devrilen aracın içerisinde sıkışan bir sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.

Fethiye merkez Patlangıç Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana geldi. Kenan Akbay'ın kullandığı 48 PR 919 plakalı otomobil, karşı şerittten gelen Mert Ekinci idaresindeki 48 PJ 377 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Mert Ekinci'nin kullandığı otomobil aydınlatma direğine, Akbay'ın otomobili ise ağaca çarpıp devrildi. Kazada, Ekinci'nin kullandığı otomobilde sıkışan Tolga Kocaoğlu, Fethiye Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı. Kocaoğlu ve yaralı sürücü Mert Ekinci, Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Diğer araç sürücüsü Kenan Akbay ise devrilen otomobilden yara almadan kurtuldu.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.