2. Klasik Müzik Festivali başladı.

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle birçok sivil toplum örgütünün katılımıyla Fethiye'li Viyolonsel Sanatçısı Benyamin Sönmez anısına yapılan 2. Klasik Müzik Festivali başladı. 2011 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası...

2. Klasik Müzik Festivali başladı.

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle birçok sivil toplum örgütünün katılımıyla Fethiye'li Viyolonsel Sanatçısı Benyamin Sönmez anısına yapılan 2. Klasik Müzik Festivali başladı. 2011 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta hayatını kaybeden Viyolonsel Sanatçısı Benyamin Sönmez anısına, Fethiye’de ikincisi düzenlenen Klasik Müzik Festivali, Çello gecesi ile başladı. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere katılım yoğun oldu.

Benyamin Sönmez anısına gerçekleşen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Klasik Müzik Festivali başladı. Çellistanbul Gala grubu tarafından gerçekleşen Çello Gecesinde Ferec Necef, Doğuş Ergin ve Gökhan Bağcı muhteşem müziklerini Fethiyeliler ile paylaştı. Fethiye’ye tatil için gelen turistler ve yerli halk konsere ilgi gösterirken konser boyunca konsere olan ilgi daha da arttı. Konserler 19 Eylül Perşembe günü 18.30’da Karayolları yanında Benyamin Sönmez Parkı’nın açılışı, saat: 21.00’da ise Beşkaza Meydanı’nda dünyaca ünlü Natalia Gutman konser verecek.

Fazıl Say Konseri Cumartesi günü

2. Klasik Müzik Festivali konser ve etkinlikleri hafta boyunca devam edecek. Cumartesi Günü saat: 21.00’da Beşkaza Meydanında Fazıl Say Piyano Resitali ile Fethiyeliler ile buluşacak. Kapanışa özel program kapsamında aynı gün saat: 18 30’da Belceğiz Sahil Bandı’nda gün batımı konseri de verilecek.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.