2 kişi boğularak öldü

Fethiye’ye tatile gelen biri İrlandalı turist, biri üniversite öğrencisi iki kişi serinlemek için girdikleri denizde boğularak hayatını kaybetti. Çevredeki tatilciler tarafından fark edilip karaya çıkarılan iki kişi, sağlık...

2 kişi boğularak öldü

Fethiye’ye tatile gelen biri İrlandalı turist, biri üniversite öğrencisi iki kişi serinlemek için girdikleri denizde boğularak hayatını kaybetti. Çevredeki tatilciler tarafından fark edilip karaya çıkarılan iki kişi, sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Fethiye Ölüdeniz Kumburnu mevkiinde serinlemek için arkadaşları ile birlikte denize giren Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Erkan Korkmaz (25), yüzme bilmemesi nedeniyle boğuldu. Arkadaşlarının fark ettiği Erkan Korkmaz çevredeki tatilcilerin ve görevlilerin yardımıyla denizden çıkarıldı. 112 acil sağlık ekibi kısa sürede olay yerine ulaşarak ilk yardımda bulundu. Ambulansa alınan Erkan Korkmaz Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü. Gencin 4 arkadaşı ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi

Ölüdeniz’e tatile gelen İrlandalı turist serinlemek için Gemile koyunda girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Yakınlarıyla birlikte Fethiye’ye tatile gelen İrlandalı turist David Eıranna Brun (57) serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi atlattı. Çevredeki tatilcilerin deniz üzerinde fark ettiği İrlandalı hemen kıyıya çıkarıldı. Gemile koyuna çağırılan 112 acil sağlık ekipleri, İrlandalı David Eıranna Brun’u hayata döndürebilmek için kalp masajı uyguladı. Ambulansa alınan İrlandalı turist Özel Fethiye Letoon Hastanesine kaldırılırken hayatını kaybetti.

Erkek cesedi bulundu

Öte yandan yine Ölüdeniz beldesi Kabak Koyu mevkiinde bir erkek cesedi bulunda. Plaja uzak bir bölgede kurulu çadırdan kötü kokular gelmesi üzerine vatandaşlar emniyet güçlerini bildirdi. Jandarma ve vatandaşlar çadırda yaklaşık 4-5 gün önce ölmüş olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi ile karşılaştı. Cesedin kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar başlatılırken kesin ölüm nedeninin anlaşılması için ceset Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Her üç olayla ilgili soruşturmalar adli makamlarca başlatıldı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.