2.kattan düştü burnu bile kanamadı

Fethiye'ye bağlı Karaköy’de ikinci kattaki evlerinin penceresinden düşen 3 yaşındaki Yağmur’un burnu bile kanamadı. Ailesi tarafından hastaneye yetiştirilmeye çalışılan küçük kız, hiçbir şey olmamış gibi çevreyi izledi.Evlerinde...

2.kattan düştü burnu bile kanamadı

Fethiye'ye bağlı Karaköy’de ikinci kattaki evlerinin penceresinden düşen 3 yaşındaki Yağmur’un burnu bile kanamadı. Ailesi tarafından hastaneye yetiştirilmeye çalışılan küçük kız, hiçbir şey olmamış gibi çevreyi izledi.

Evlerinde anne Fatma Halat ile baba Erman Halat kahvaltı yaparken; pencere yanında oynayan 3 yaşındaki Yağmur burada bulunan kanepeye çıktı. Bir anda dengesini kaybeden Yağmur, ikinci kattan aşağı düştü. Gözleri önünde çocukları düşen aile, hemen 112 Acil Servis'ten ambulans istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolda Yağmur’un sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığını belirledi.

Burnu bile kanamayan Yağmur, kontrol amaçlı Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. Doktorların muayene ettiği Yağmur Halat, daha sonra iç kanaması ihtimali üzerine hastanede bekletildi. Yağmur bir mucizeden habersiz olarak etrafına bakarken, hiçbir yerinde kırık ve yara olmaması nedeniyle ailesi mutlu oldu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.