2 çuval uyuşturucu elegeçirildi

Fethiye’nin Kemer beldesine bağlı Çatak Köyü’nde 7 eve uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri, didik didik arama yaptı. 40 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda 2 çuval dolusu içime hazır Hint keneviri...

2 çuval uyuşturucu elegeçirildi

Fethiye’nin Kemer beldesine bağlı Çatak Köyü’nde 7 eve uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri, didik didik arama yaptı. 40 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda 2 çuval dolusu içime hazır Hint keneviri ele geçirildi.

Fethiye'nin Kemer Beldesi ve köylerinde hint kenevirinden uyuşturucu maddesi elde edilmesiyle ilgili istihbarat çalışması yapan jandarma, Çatak Köyü’nde 7 eve operasyon düzenledi.

40 kişinin katıldığı uyuşturucu operasyonunda evlere yakın ormanlık alanın yanı sıra, sebze bahçeleri ile ahırlar ve samanlar didik didik arandı. “Ezel” isimli jandarma narkotik köpeğinin de katıldığı uyuşturucu operasyonunda 3 çuval dolusu içime hazır kubar esrar ile birlikte bir adet ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi.

Köy halkının heyecanla ve ilgiyle izlediği operasyon sırasında S.G. isimli bir şahıs, hemen gözaltına alınırken, toplam 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyon ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.