17 yaşındaki genç kayıp

Fethiye ilçesinde “işe gidiyorum” diyerek evden çıkan gençten 4 gündür haber alamayan ailesi, oğullarının hayatından endişe ediyor.Fethiye’de bir restoranda garsonluk yapan 17 yaşındaki Hamit Batmazoğlu, 4 gün önce işe...

17 yaşındaki genç kayıp

Fethiye ilçesinde “işe gidiyorum” diyerek evden çıkan gençten 4 gündür haber alamayan ailesi, oğullarının hayatından endişe ediyor.

Fethiye’de bir restoranda garsonluk yapan 17 yaşındaki Hamit Batmazoğlu, 4 gün önce işe gidiyorum diyerek evden çıktı. Babası Rebi Batmazoğlu ile birlikte motosiklet ile iş yeri yakınına kadar gelen Hamit Batmazoğlu o gün iş yerine gitmezken işyerinden gelen telefonla kayıplara karıştığı anlaşıldı. Baba Rebi Batmazoğlu ve yakınları, telefonla aramalarına rağmen gence ulaşamadılar. 17 yaşındaki gencin gidebileceği her yeri arayan aile sonuç alamayınca polis ve jandarmaya başvurdu.

Rebi Batmazoğlu oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek, “4 günden buyana bir türlü oğluma ulaşamıyorum. İşyeri yakınına kadar ben getirmiştim. İşe gitmemiş büyük üzüntü içindeyiz. Yetkililerden bir an önce oğlumuzun bulunmasını yardımcı olunmasına istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.