165 bin litre kaçak akaryakıt elegeçerildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığının, son 5 yıl içinde Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı doğrultusunda gerçekleştirdiği denetimler sonucu 165 bin litre kaçak akaryakıt elegeçirildi.Muğla İl Jandarma Komutanlığı...

165 bin litre kaçak akaryakıt elegeçerildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığının, son 5 yıl içinde Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı doğrultusunda gerçekleştirdiği denetimler sonucu 165 bin litre kaçak akaryakıt elegeçirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele ve Petrol Piyasası denetimleri kapsamında son 5 yıl içinde 165 bin litre kaçak akaryakıt ile birlikte 19 şahıs hakkında yasal işlem yaptı.

Akaryakıt Kaçakçılığının; vergi kaybına, haksız kazanç elde edilmesine, çevre kirliliğine sebebiyet vermesinin yanı sıra vatandaşların araçlarının zarar görmesine de neden olduğu açıklanırken, Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nın ‘Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı’ çerçevesinde denetimlerini sürdürüyor. Muğla İl Jandarma ekipleri, son beş yılda, akaryakıt istasyonları, tankerleri ile ticari maksatla yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlarda yaptığı denetimler sonucu, 165 bin litre kaçak akaryakıt tespit ederek el koydu. Denetimlerde 19 şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele ve Petrol Piyasası Kanunları gereğince yasal işlem yapıldığı açıklandı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.