16. MÜSİAD EXPO başlıyor

Müstekil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, İstanbul CNR Fuar Merkezinde 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 16. MÜSİAD EXPO fuarına Muğlalı işadamlarını davet etti.Müstakil Sanayici...

16. MÜSİAD EXPO başlıyor

Müstekil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, İstanbul CNR Fuar Merkezinde 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 16. MÜSİAD EXPO fuarına Muğlalı işadamlarını davet etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, Muğla bölgesindeki işadamlarını 16. Müsiad Expo fuarına davet etti. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 16’ıncısı 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İş dünyasının kalbinin atacağı MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı 3. High Tech Port MÜSİAD ve 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) da düzenlenecek. 15 Temmuz sonrası yapacağı etkinlikleri iptal etmeyen ve çalışmalarına daha da hız veren MÜSİAD, dünyanın birçok ülkesinden iş insanlarını 16. MÜSİAD EXPO’da ağırlayacak.

“İş; Burada!” sloganıyla yatırımcılarını büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet eden 16. MÜSİAD EXPO, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturacak ve B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak.

“Muğlalı işadamlarımız bekliyoruz”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, dünyanın birçok ülkesinden katılımcının hazır bulunacağı MÜSİAD EXPO fuarına Muğlalı işadamlarının da katılmasını isterken, “Özellikle üretici ve ihracatçı firmalar için daralan pazarlar karşısında, gelişen yeni pazarlara ulaşmak ve bu doğrultuda uluslararası fuarları kullanmak büyük önem teşkil ediyor. En güçlü pazarlama mecralarından biri olan fuarlar, rekabet gücünü kaybetmek istemeyen ve büyümek isteyen firmalar için ciddi önem arz ediyor. Bu bağlamda, MÜSİAD EXPO bu yıl daha da ön plana çıkıyor. Yurt dışından birçok ziyaretçiyi ve alım heyetini ağırlayan fuarın bu yılki öncelikli hedef kıtası; Afrika. Bu yıl Afrika pazarına yönelen MÜSİAD, Nijerya, Nijer, Gana, Fildişi, Etiyopya ve Güney Afrika’daki işadamlarının fuarda yer almalarını sağlayarak iki ülke arasındaki ticareti artırmayı hedefliyor. MÜSİAD Muğla Şubesi üyelerimizin bu uluslar arası arenada yer almalarını tavsiye ediyorum” dedi.

20. Uluslararası İş Forumu

Müslüman işadamları arasında global iş ağı kurulması amacıyla yola çıkılarak kurulan IBF-International Business Forum, 22 ülkeden işadamları dernekleri başkanlarından oluşan bir icra kurulu (BOG) tarafından yönetiliyor ve güvenilir küresel bir iş ağı sunuyor. Yılda bir kere yapılan kongre ve beraberindeki ticari faaliyetlerle bir araya gelinen uluslararası iş platformu, bu yıl 20’inci kez 16. MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde WoW Hotel’de gerçekleşecek.

3. Hıgh Tech Port MÜSİAD

MÜSİAD’ın Türkiye’nin Orta Gelir Tuzağından kurtulması için ortaya koyduğu bir vizyon projesi olarak dikkat çeken High Tech Port MÜSİAD’ın üçüncüsü, Cumhurbaşkanı’nın himaye ve katılımı, Savunma Bakanlığı’nın destek ve katılımı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın ortaklığı ve sanayicilerin destekleriyle 9-12 Kasım tarihlerinde 16. MÜSİAD EXPO fuarı içinde ayrı bir holde düzenlenecek.

Bu yıl 20'den fazla ülkenin savunma bakanı, kuvvet komutanı, havayolu şirketleri ile Türkiye’nin ileri teknoloji üreten firmaları ve Airbus Boeing, Lockheed Martin gibi önemli üretici firmaların katılacağı fuarda iş geliştirme görüşmeleri yapılacak, odak ve hedef pazarlara sıcak ulaşım ile uluslararası rekabet avantajları sunulacak.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.