16 kadro için 237 başvuru

Muğla’nın Yatağan ilçesinde faaliyet gösteren ve kadrolu işçi yetersizliği nedeniyle sık sık gündeme gelen TKİ’ye bağlı GELİ Müessese Müdürlüğü’ne yapılacak olan 16 kişilik kadrolu işçi alımının mülakatları...

16 kadro için 237 başvuru

Muğla’nın Yatağan ilçesinde faaliyet gösteren ve kadrolu işçi yetersizliği nedeniyle sık sık gündeme gelen TKİ’ye bağlı GELİ Müessese Müdürlüğü’ne yapılacak olan 16 kişilik kadrolu işçi alımının mülakatları bugün GELİ Müessese Müdürlüğü’nde yapıldı. 4 kategoride yapılan 16 kişilik alım için toplamda 237 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde faaliyet gösteren ve kadrolu işçi yetersizliği nedeniyle sık sık gündeme gelen Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) Müessese Müdürlüğü’ne geçtiğimiz aylarda yapılan 28 kişilik işçi alımının ardından, 16 kişilik daha kadrolu işçi alınmasına yönelik duyuru İşkur’un resmi internet sitesinden yapılmış, alımların madenci, takograf yardımcısı, kantarcı ve maden teknikeri olmak üzere 4 kategoride yapılacağı belirtilmişti. Her kategoriye 4’er kadrolu personel alınacağı öğrenilirken, alımların İş-Kur’un resmi internet sitesinde yayınlanmasının ardından toplam 237 kişi müracaatta bulundu. Müracaatlarda şartları tutan 237 kişi için dün GELİ Müessese Müdürlüğü’nde Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Soma ve Yatağan işletmelerinden oluşan 2 heyet ile mülakatlar yapıldı.

Maden teknikeri kadrosuna alınacak olan 4 kişinin yüksekokul mezunu olması, kantarcı, takograf yardımcılığı ve madenci kategorilerinde alınması planlanan 12 kişinin ise lise mezunu olması şartı arandı.

GELİ Müessese Müdürü Kenan Emiralioğlu; “Alımların herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bugün burada işe giremeyenler üzülmesin, çünkü 2013 yılı içinde tekrar alım yapılacak. Mülakatlar kamera önün şeffaf bir şekilde TKİ Genel Müdürlüğü, Soma ve Yatağan işletmelerinden oluşan heyet önünde yapılıyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.