Hedef yine Türkiye BirinciliğiKatıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarla Yatağan’ın adını tüm Türkiye’ye duyuran Bencikli şampiyon okçular, Çanakkale Gelibolu’da düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası...

Hedef yine Türkiye Birinciliği

Katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarla Yatağan’ın adını tüm Türkiye’ye duyuran Bencikli şampiyon okçular, Çanakkale Gelibolu’da düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası için yola çıktılar. Şampiyon okçular Yatağan ve Muğla’nın adını duyurmak için 9 sporcuyla turnuvaya katılacak.

Haber Merkezi

Elde ettiği Türkiye dereceleriyle dikkatleri üzerine çeken Bencik Okçuluk Takımı, Çanakkale Gelibolu’da düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı.

Turnuva öncesi son antrenmanını Yatağan Kaya Köstepen Stadı’nda yapan ekip adına açıklamalarda bulunan Takım Antrenörü Dr. Ejder Sözen amaçlarının Türkiye birinciliğini tekrar Yatağan’a getirmek olduğunu belirterek; “15-18 Ağustos tarihleri arasında Gelibolu’da düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası’na 9 sporcuyla birden katılacağız. Amacımız daha önceki turnuvalarda olduğu gibi yine Türkiye derecelerini Muğla’ya getirmek. Turnuvada Emircan Haney, Songül Lök, Tuğba Çaylı, Sena Kömür, Ayşenur Orman, Cem Ersoy, Sevda Yaka, Tuğçe Aba ve Selinay Ayhan adlı sporcularımız mücadele edecek. Geride kalan süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Yatağan Kaymakamlığı’na, Yatağan Belediyesi’ne , ASMER’e ve özellikle Bencik Belediye Başkanı Salih Haney’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Bencikli Okçuları son antrenmanlarında yalnız bırakmayan Bencik Belediye Başkanı Salih Haney ise; “ Okçuluk takımımız beldemizin gururu haline geldi. Katıldıkları turnuvalarda Türkiye derecelerini ilçemize getiren sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Gelibolu’da düzenlenecek olan turnuvadan da en iyi dereceyle döneceklerinden eminiz. Bencik Belediyesi olarak şu ana kadar kendilerine verdiğimiz destek bundan sonrası için de devam edecektir” diye konuştu.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.