Yılakacak Sanatçılar Sokağı açıldı

Bodrum'a bağlı Yalıkavak Belde Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, “Sanatçılarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.8 yıldır aynı yerde açılan ve yaz aylarında beldeye gelen tatilcilerin büyük rağbet...

Yılakacak Sanatçılar Sokağı açıldı

Bodrum'a bağlı Yalıkavak Belde Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, “Sanatçılarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

8 yıldır aynı yerde açılan ve yaz aylarında beldeye gelen tatilcilerin büyük rağbet gösterdiği Yalıkavak Sanatçılar Sokağı’nın bu yılki açılışı yine yoğun bir katılım ve ilgi ile gerçekleşti. Stantların tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen açılışa, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, belediye meclis üyeleri, oyuncu Nur Erkul, sanatçılar ve vatandaşlar katıldı.

Stantları gezen Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, bu sezon için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, sokağın ilk kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü belirterek “Burada çok güzel el emeği ürünler var. Bu ürünleri hazırlayan sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler de sanatçılarımızın burada daha rahat çalışabilmeleri için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bol kazançlı bir sezon olmasını dilerim” dedi.

Resim, heykel, ağaç oyma, karakalem ve karikatür çalışmalarının sergilendiği stantlar yaz sonuna kadar açık kalacak.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.