Kocadon, Talep Bohçasını açtı

Bodrum Tabiatı İzleme Girişimi üyeleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Her Cuma günü Belediye Meydanı’nda toplanan girişimciler, burada topladıkları istekleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet...

Kocadon, Talep Bohçasını açtı

Bodrum Tabiatı İzleme Girişimi üyeleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Her Cuma günü Belediye Meydanı’nda toplanan girişimciler, burada topladıkları istekleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a iletti.

Çevre ve kadın hareketini temsilen ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Figan Şendikmen Erozan, şunları söyledi: "14 haftadır Tabiat Yasası kanununun geri çekilmesi için Belediye Meydanı’nda nöbetteyiz. Gezi Parkı’nda ağaç ve çevreyle ilgili hareket olunca geçen hafta Talep Bohçası diye bir çarşaf astık. Bunun üzerine geçen hafta ve bu hafta Bodrum’da yaşayanların ve dışarıdan gelenler nasıl bir Bodrum görmek istediğini belirten taleplerini yazdılar. Biz de bunun muhatabının Belediye Başkanı olduğunu düşünerek bu talepleri kendisine iletmeyi düşündük. Çok sağ olsunlar bize bir randevu verdiler biz de bu talepleri kendisine ilettik. Çok talepler var. Ama en çok istenenler; denizlere rahat ulaşım, yeşillendirme, geri dönüşüme ait alanların olmaması, suyun kullanımı, binaların üst üste olmaması ile ücretsiz futbol ve basketbol sahaları isteyen çocukların talepleri"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, bu taleplerin takipçisi olacağını, geleceğimiz olan çocukların isteklerini yerine getirmekten çok mutluluk duyacağını söyledi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.