Karikatür ödülleri bugün belirlenecek

Milas Belediyesi  tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması jüri üyeleri, bugün Milas Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelerek ödül alacak karikatürleri belirleyecekler.Son...

Karikatür ödülleri bugün belirlenecek

Milas Belediyesi  tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması jüri üyeleri, bugün Milas Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelerek ödül alacak karikatürleri belirleyecekler.

Son üç yıldan bu yana düzenlenen ve Uluslararası Milas Festivali ile bütünleşen Milaslı Karikatürist Turhan Selçuk’un adını taşıyan yarışmaya bu yıl 44 ülkeden, 332 karikatüristin 774 karikatürü katıldı. Eseri birinci olan karikatüriste 3.000 dolar, ikincilik kazanan karikatüriste 2.000 dolar, üçüncü karikatüristte ise 1.000 dolar ve aynı zamanda özel ödüllerinde verileceği yarışmanın sonuçları, şartname maddelerine gereği 28 Haziran 2013 tarihinde açıklanacak. Koordinasyonluğunu Karikatürist İzel Rozantel’in, Seçici kurul üyelerini ise Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Karikatürist Kamil Masaracı, Karikatürist Nadia Khiari, Karikatürist Cecile Bertrand, Karikatürist Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Karikatürist Ahmet Büyükmehmetoğlu, Karikatürist Hatay Dumlupınar, Karikatürist Pelin Ünker ve Grafiker Bülent Örkensoy’un yapacağı 3. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışmasının ödül töreni ise Uluslararası Milas Kültür Festivali kapsamında 13 Eylül akşamı gerçekleşecek.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.