100 kiloluk köpekbalığı yakalandı

Fethiye’de balıkçılar 100 kilo ağırlığında 5 metre uzunluğunda köpek balığı yakaladı. Yakalanan köpek balığı balık pazarına getirildiğinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başta turistler olmak üzere vatandaşlar...

100 kiloluk köpekbalığı yakalandı

Fethiye’de balıkçılar 100 kilo ağırlığında 5 metre uzunluğunda köpek balığı yakaladı. Yakalanan köpek balığı balık pazarına getirildiğinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başta turistler olmak üzere vatandaşlar da dev köpekbalığı ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Fethiyeli Balıkçı Çetin Akgün, Ölüdeniz Yediburunlar açığında baragadi ile balık avı yaparken, palamut cinsi 100 kilo gram ağırlığında 5 metre boyunda köpek balığı yakaladı. 2 kişiyle birlikte köpek balığını güçlükle teknesine alan Çetin Akgün balığı Gemiler Koyu’na getirerek, Fethiye’de Reis Balıkçılığa sattı. Reis Balıkçılık Görevlisi Gürhan Yılmaz ve 4 kişi köpek balığını turistlerinde bakışları arasında tekneden bir araçla Fethiye Balık haline getirdi. Balık halinde tartısı yapılan köpek balığının 5 metre boyunda ve 100 kilo ağırlığında olduğu belirlendi. Turistlerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşıladığı köpek balığının bir turistlik tesise satıldığı kaydedildi. Turistlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın bol bol fotoğraf çektiği köpek balığının tehlikeli cins olmadığı etinin lezzetli olduğu belirtildi. Gürhan Yılmaz, köpek balığını balıkçı Çetin Akgün’ün Yediburunlar açığında yakaladığını bu balığın tehlikeli cins olmadığını söyleyerek, “Bir turizm tesisine satıldı. Ancak fiyatı konusunda bir bilgim yok” diye konuştu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.