1 saatlik gelin altınlarla kaçtı

Milas ilçesine bağlı Bafa beldesinde oturan Derya Baldağı (31), aracılar vasıtası ile tanıştığı ve kısa sürede nikah masasına oturduğu kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Düğün günü 32 bin lira değerinde...

1 saatlik gelin altınlarla kaçtı

Milas ilçesine bağlı Bafa beldesinde oturan Derya Baldağı (31), aracılar vasıtası ile tanıştığı ve kısa sürede nikah masasına oturduğu kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Düğün günü 32 bin lira değerinde altın takıları alarak kayıplara karışan gelin E.N.A (21)’ı köyünde de bulamayan damat Baldağı dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Milas'a bağlı Gölyaka köyünde ikamet eden Derya Baldağı, Denizli'nin Dereli köyünde yaşayan E.N.A ile tanıdıkları aracılığı ile tanışıp evlenmeye karar verdi.

13 Aralık 2012 Perşembe günü saat 16.00’da Gölyaka Köy Muhtarı Bülent Kalkancı’nın kıydığı nikahla evlenen gençler akşam gerçekleştirecekleri kına gecesi için Selimiye Beldesindeki kuaföre gittiler. Baldağı, eşi için çiçek almaya gittiği çiçekçiden 15 dakika sonra geldiğinde ise eşini bıraktığı kuaförde bulamadı.

Damat Baldağı hemen gelin E.N.A’yı arayarak nerede olduğunu sordu. İlk olarak akrabalarının Milas girişinde kaza yaptığını söyleyen E.N.A’nın peşinden Milas’a giden ve hastaneye ulaşan Baldağı kaza olmadığını ve dolandırıldığını geline ulaşamayınca anladı.

Bunun üzerine Jandarmaya başvuran Baldağı ailesi yaklaşık 1 haftadır bu kötü durumdan kurtulmaya çalışırken, Avukatları Akın Üstündağ aracılığı ile yasal süreç için başvuruda bulundular.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.