1 Kitap 1000 Fırat Kampanyası

Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi’nden bölücü terör örgütü sempatizanları tarafından şehit edilen Tarih Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Fırat Çakıroğlu’nun anısına Türk Ocakları tarafından anlamlı bir kampanya...

1 Kitap 1000 Fırat Kampanyası

Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi’nden bölücü terör örgütü sempatizanları tarafından şehit edilen Tarih Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Fırat Çakıroğlu’nun anısına Türk Ocakları tarafından anlamlı bir kampanya başlatıldı. İzmir Türk Ocakları Gençlik Kolları tarafından başlatılan kampanya halen Ankara, İstanbul ve Muğla’da devam ederken yaygınlaşması bekleniyor.

Kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam ederken, kampanya çerçevesinde Muğla Türk Ocakları Gençlik Kolları tarafından 7-15 yaş grubuna yönelik kitap bağışları kabul edilecek. Normal kitapların yanında ansiklopedi, sözlük, atlas, lise ve üniversiteye hazırlık kitapları da kabul edilecek. Kampanya sonuna kadar toplanan kitaplarla İzmir’de bir ortaokulda bir kütüphane oluşturulacak.

Türk Ocakları Muğla Şubesi Gençlik Kolları’ndan kampanya ile ilgili olarak yapılan açıklamada, bütün Muğlalılara kitap bağışı çağrısında bulunuldu. Kampanyaya katılarak kitap bağışında bulunmak isteyenler Türk Ocakları Muğla Şubesi’ne teslim edebileceği gibi 0 505 475 01 20 nolu telefonla irtibat kurarak gelen görevlilere teslim edebilecekler.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.