Zehir tacirleri amaçlarına ulaşamadı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eğitim öğretim yılının açıldığı ay olan Eylül ayı içinde ve yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde düzenlenen operasyonlarda...

Zehir tacirleri amaçlarına ulaşamadı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eğitim öğretim yılının açıldığı ay olan Eylül ayı içinde ve yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde düzenlenen operasyonlarda toplam 12 kilo esrar, 661 adet uyuşturucu hap, 3 bin 456 şişe kaçak içki ile 408 litre sahte içki elegeçirildi 16 şüpheli de gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak ve uyuşturucu dahil her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla ve yaklaşmakta olan Kurban Bayramının huzur içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla alınan bir dizi önlem ve tedbirlerin yanında eşzamanlı operasyonlarda gerçekleştirildi.

Eylül ayı içinde Muğla ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda toplam 12 kilo 287 gram esrar, 661 adeta uyuşturucu hap, 3 bin 456 şişe kaçak içki, 408 litre sahte alkollü içki elgeçirildi. Olaylarla ilgili olarak 16 kişi de haklarında düzenlenen yasal evraklarla adli makamlara sevkedildiler.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.