Zabıta Koordanisyon Toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığında Büyükşehir Zabıta 4. Koordinasyon toplantısı yapıldı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ilçe zabıta müdürlerinin...

Zabıta Koordanisyon Toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığında Büyükşehir Zabıta 4. Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ilçe zabıta müdürlerinin katıldığı 4. Büyükşehir Zabıta Koordinasyon toplantısında, Büyükşehir zabıtasının ilçe zabıta müdürlükleri ile koordineli çalışarak sorunlar karşısında birlikte çözüm önerileri görüşüldü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen zabıtanın birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine değinerek, “Birlik ve beraberlik içinde olursak vatandaşa daha kaliteli hizmet veririz. Büyükşehir zabıtamız ve ilçe zabıtalarımız koordineli olarak çalıştığında daha huzurlu bir çalışma ortamına sahip oluruz. “dedi.

Toplantıda ayrıca 22-23 Aralık 2014 tarihlerinde Muğla ili genelindeki zabıta personeline hizmet içi eğitim verilmesi kararı alındı.

Alınan karar doğrultusunda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Mustafa Tamer Stratejik Araştırmalar Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenecek eğitim programında zabıta personeline, “Zabıta konuları ile İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatları Eğitimi” verilecek.

Büyükşehir Zabıta 4. Koordinasyon toplantısında alınan karar doğrultusunda eğitimler 22-23 Aralık 2014 tarihlerinde 09.30-16.15 saatleri arası Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.