Yüksel: Halka bir ambulansı çok gördüler

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel Güllük’te halkla ve esnafla buluştu. Yüksel, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her gün farklı bir bölgede seçim çalışması gerçekleştiren Yüksel, Güllük’te...

Yüksel: Halka bir ambulansı çok gördüler

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel Güllük’te halkla ve esnafla buluştu. Yüksel, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her gün farklı bir bölgede seçim çalışması gerçekleştiren Yüksel, Güllük’te halkın sorunlarını ve dileklerini dinledi. MHP Milas İlçe Teşkilat Yönetimi ile beraber gerçekleştirilen ziyaretlerde, halkın bölgeye ambulans tahsis edilmediğini, bir saate aşkın süre yaralıların bekletildiğini ve son zamanlarda ölü sayısının arttığını söyledi. Kış aylarında turistlerin bölgeyi terk ettiği için ambulansları çektiğini, yaz ayında sezonla beraber yeniden ambulans tahsis edildiğini ifade ettiler.

Dr. Ferat Yüksel Güllük sakinlerine ve esnaflarına bir uyarı da bulundu ve şöyle konuştu:

“Turistlere jest olsun diye bölgeye sevk edilen ambulanslar, turistler gidince geri çekiliyormuş. Bu korkunç bir tablo, bunların insan sevgisi bu kadar işte. Bizler siyaseti rant, makam ve gösteriş için değil, İnsanı sevmek ve İnsana hizmet etmek için yapıyoruz. Son zamanlarda hayatını kaybeden hemşerilerime Allah’tan rahmet dilerim. Bu kazalarda erken müdahale edilmemesinin tek sorunu, sizin desteğinizi almadığı için hizmet etmek istemeyen kokuşmuş bir zihniyettir.

Bizler insanı insan olduğu gibi seviyoruz. Ne gelen turisti döviz gibi görüyoruz nede yerli halkı çanta da keklik gibi görüyoruz. İnsan yoksa ne kalır ki? Şeyh Edebali, Osman beye nasihatinde ne güzel söylemiş, ‘İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın.” İşte bizde bu ufukla insanımıza hizmet etmeye talibiz. Milliyetçi Hareket Partisinin kadroları Türkiye’yi yönetmeye hazır. Türk Milletinin Türkmen Lideri Devlet Bahçeli’nin başbakan olmasıyla birlikte, Ülkemizde adeta rahmet rüzgârları esecek ve Türk Milleti layık olduğu hizmeti alacaktır.

“Ambulansın takipçisi olacağım”

Milliyetçi Hareket iktidarı Ülkemiz için bir milat olacaktır. Sağlıktan ekonomiye bir çok yenilik ve kolaylık sağlanacaktır. Güllük’te insan taşıyan ama yerli halka çok görülen bu ambulans meselesinin takipçisi olacağım. Sizde oylarınızla Milliyetçi Harekete destek verin, Gelişen ve büyüyen Türkiye’ye bir tuğla da siz koyun, durum ortada, takdir Yüce Türk Milletimindir.”

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.