Yüksel Akın: “Yatağan’da Yer Altı Ocakları Açılacak”

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörü Müdürü Yüksel Akın, Maden-İş Sendikası ziyaretinde yaptığı açıklamada, Yatağan’da en geç 2019 yılında yer altı ocaklarının açılacağını bununda Yatağan’a çok...

Yüksel Akın: “Yatağan’da Yer Altı Ocakları Açılacak”

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörü Müdürü Yüksel Akın, Maden-İş Sendikası ziyaretinde yaptığı açıklamada, Yatağan’da en geç 2019 yılında yer altı ocaklarının açılacağını bununda Yatağan’a çok büyük istihdam sağlayacağını belirtti.

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörü Müdürü Yüksel Akın, beraberinde Yer altı Planlama müdürü İbrahim Yırık, diğer müdürler Faruk Erim, Vedat Eren, Dilaver Can ile birlikte Maden-İş Sendikası yeni, yönetimine ziyaret etti. Akın, Ziyaretinde yaptığı açıklamada; ‘ Yer altı ocağı Yatağan’da açılacak karar verildi. Geri dönüşü yok. Bu konuda ilgili firmalarla görüşmeler yapıldı. Firmalar Nisan ayında tekliflerini bildirecek. Yatağan’da en geç 2019 yılında yer altı ocakları açılacak buda Yatağan’a çok büyük istihdam sağlayacak, yer altı ocaklarının girişi Turgut- bölgesi Hacıbayramlar Mahallesinden olacak. Ben Maden-İş Sendikası yeni, yönetimine kutluyor başarılar diliyorum onları seviyoruz’ dedi.

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörü Müdürü Yüksel Akın ve beraberindekileri yönetim kurulu üyeleriyle karşılayan Maden-İş Sendikası Şube Başkanı Osman İlhan’da yaptığı açıklamada; ‘ Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörü Müdürü Sayın Yüksel AKIN, ve beraberindeki çalışma arkadaşları Makine İşletme Müdürü Vedat EREN, Yeraltı Direktörü İbrahim YIRIK, Planlama Müdürü Tanzer AYDEMİR, Etüt Proje Müdürü Faruk ERİN, İdari İşler Müdürü Dilaver CAN Bey’e Sendikamızı hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.

İşyerlerimizde bu güne kadar işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında göstermiş oldukları hassasiyetten üretime olan katkılarından dolayı hepsine ayrı -ayrı Teşekkür ediyorum. İşyerlerimizin ve Sendikamızın geleceğini ilgilendiren Yer altı çalışmalarında kendilerine başarılar diler 1. Sınıf ağır ve tehlikeli işkolu olan madenciliğin bir ekip işi olduğunu bizlere öğrettikleri içinde kendilerine saygılar sunarım’ şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 459 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.