Yücelen’in eğitimleri sürüyor

Muğla Yücelen Hastanesi bünyesinde görev yapan tüm çalışanlara yönelik Acil Servis Uzman Doktoru Güneş Ermumcu Illıng tarafından “ Anlayışlı personel, mutlu hasta " sloganıyla iletişim eğitimi verildi.Eğitime katılan hastane...

Yücelen’in eğitimleri sürüyor

Muğla Yücelen Hastanesi bünyesinde görev yapan tüm çalışanlara yönelik Acil Servis Uzman Doktoru Güneş Ermumcu Illıng tarafından “ Anlayışlı personel, mutlu hasta " sloganıyla iletişim eğitimi verildi.

Eğitime katılan hastane çalışanlarına iş hayatında, sosyal hayatta iletişim ve aile içi iletişim konuları uygulamalı olarak anlatıldı. Vatandaş, hasta ve hasta yakınlarıyla ortaya çıkabilecek iletişim problemlerin en az düzeye indirilmesine katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen eğitimde Dr. Illıng; “ Biz öyle bir canlıymışız ki bize söylenen en kötü kelime bile birkaç ay içinde unutuyormuşuz; Ama bize o kötü kelimeyi söyleyen kişinin, bize kendimize nasıl hissettirdiğini son nefesimize kadar unutmuyormuşuz. Dolaysıyla doğru iletişim karşımızdaki kişiye hissettirebilme becerisidir. “dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.