Yücelen, öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Özel Yücelen Hastanesi öğretmenlerle bir aradaydı. Hastanede her sabah yapılan günaydın anonsundan sonra hastanede tedavi gören tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlandı, öğretmenlere...

Yücelen, öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Özel Yücelen Hastanesi öğretmenlerle bir aradaydı. Hastanede her sabah yapılan günaydın anonsundan sonra hastanede tedavi gören tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlandı, öğretmenlere karanfiller verdi.

Muğla Valisi  Amir Çiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Ahmet Üğe ile birlikte hastanenin Fizik Tedavi Ünitesinde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören, Muğla Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmeni Şehnaz Duman’ı ziyaret ettiler.

Öğleden sonra Halkla İlişkiler Birimi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Dumlupınar İlköğretim Okulu, Menteşe Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Kreşi, Kocamustafa Efendi İlköğretim Okulu, Teknoloji ve Kültür Koleji, Özel Yücelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ziyaret edilerek öğretmenler günü kutlandı.

Özel Yücelen Hastanesi Halkla İlişkiler Uzmanı Rengin Över; “ Toplam 4 saatin içerisine bir program sığdırmaya çalıştık, ne yazık ki istediğimiz halde bazı okullarımızı ziyaret edemedik. Bizleri yetiştiren, eğiten, doğruyu ve yanlışı gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz ” dedi.

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.