Yerküpespor şampiyonluğunu kutluyor

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Menteşe mahallesinde faaliyet gösteren ve 3 yıl önce kurulan Menteşe Yerküpespor şampiyonluğunu görkemli bir geceyle kutluyor. Birinci amatör ligde şampiyon olarak süper amatör lige yükselen...

Yerküpespor şampiyonluğunu kutluyor

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Menteşe mahallesinde faaliyet gösteren ve 3 yıl önce kurulan Menteşe Yerküpespor şampiyonluğunu görkemli bir geceyle kutluyor. Birinci amatör ligde şampiyon olarak süper amatör lige yükselen Menteşe Yerküpespor, başarısını 22 Şubat Cuma akşamı DJ Ersin Show ve ünlü popçu Çağla’yı konuk ederek kutlayacak.

Menteşe Yerküpespor Kulübü Kurucu Başkanı 35 yaşındaki Hüseyin Serim “Yerküpe’den yeryüzüne söyleyecek sözümüz var” diyerek şöyle konuştu: “Bölgemizin kırsal olmasından ve gençlerimizin ulaşabileceği sosyal faaliyetlerin kısıtlı olmasından dolayı hem gençlerimizi sporla buluşturmak hem de bölgemizin sporla tanıtımını yapmak için 3 yıl önce kulübümüzü kurduk. Yeni kurulan bir kulüp olarak başarılarımızı sürdürüyoruz. Birinci amatör ligden süper amatör lige yükseldik. Bunu da halkımızın, esnafımızın desteğiyle düzenleyeceğimiz bir konserle kutlayacağız. Menteşe Yerküpespor’un bir marka olması ve bölgemizin parlayan yüzü olmak için çalışacağız. Kısıtlı imkanlarla var olmak ve üst liglere çıkabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Kavaklıdere Menteşe Kapalı Sosyal Tesisleri’nde saat 20:00’da gerçekleştirilecek olan kutlama programına tüm sporseverler davet edildi.

Haber: Sevil Yılmaz

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.