Yeni Peugeot RIFTER kamuya tanıtıldı

Peugeot Turgut Bayiisi’nde yeni ticari araç RIFTER’in lansman toplantısı gerçekleştirildi. Lansmana aracı görmek için gelen vatandaşların yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Yatağan Belediye Başkan Adayı Halil Arslan da katıldı.Peugeot’un...

Yeni Peugeot RIFTER kamuya tanıtıldı

Peugeot Turgut Bayiisi’nde yeni ticari araç RIFTER’in lansman toplantısı gerçekleştirildi. Lansmana aracı görmek için gelen vatandaşların yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Yatağan Belediye Başkan Adayı Halil Arslan da katıldı.

Peugeot’un yeni ticari aracı RIFTER’in teknik özellikleri hakkında bilgi veren Muğla Turgut Peugeot Satış Müdürü Ahmet Çalca, “RİFTER dediğimiz daha önceden PARTNER olarak kullanılan ticari araçlarda şu an RIFTER adı altında yeni teknoloji, yeni felsefi çizgilerle ihtiyaç sahiplerine sunacağız. Aracımızın başlangıç fiyatları rakiplerine göre, sahip olmuş olduğu teknolojik yenilikleriyle modernleşmiş modüler yapısıyla bir çok yeni özellikleri var. 114 bin TL’den başlayıp 150 bin TL aralığında 5-6 çeşit pakete sahip. Başlangıçta aktif paketle başladık. 16 inç jantlar, kısaltılmış ön yüz, genişletilmiş iç hacim, 180 aracın arka kısmında yük koyma yeri; teknolojik özellikleri olarak 8 inç dokunmatik ekran, bluetooth eşleştirme gibi özellikleriyle telefonunuzla eşleştirip daha fonksiyonlu kullanabiliyorsunuz. Küçültülmüş deri direksiyon simidi ve I-cockpit özelliğini ticari araçta ilk kez kullandı Peugeot. Yeni bir ayrıcalık, yerden yüksek 17 cm. Rakiplerine göre de kıyasladığımızda, aracımızda 16 tane geliştirilmiş ürün koyma yeri var içeride. Yakıt yönünden rakiplerine göre daha avantajlı. 1-5 130 beygir. Rakiplerinden farklı olarak pek çok yeni teknolojik özelliği mevcut.” ifadelerinde bulundu.

Muğla Peugeot Turgut Genel Müdürü Mehmet Yavuz Turgut, yeni ticari araç RIFTER ile sektörde iddialı olduklarını ve tüm müşterileri aracı denemek için davet ettiklerini dile getirdi.

Haber: Sevil Oluç

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.