Yeni ilçe EMITT’te tanıtıldı

19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarında stant açan Seydikemer Belediyesi, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini binlerce ziyaretçiyle paylaştı. Fuara katılan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçeye daha...

Yeni ilçe EMITT’te tanıtıldı

19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarında stant açan Seydikemer Belediyesi, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini binlerce ziyaretçiyle paylaştı. Fuara katılan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçeye daha çok ziyaretçi çekmeyi amaçladıklarını kaydederek, Seydikemer’in tanıtımına büyük önem vereceklerini belirtti

İstanbul Beylikdüzü’nde bu yıl 19’uncusu düzenlenen EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat) Fuarında birçok il ve ilçe stant açtı. İlçenin tanıtımına önem veren Seydikemer Belediyesi de ilçenin turizm ve kültürel değerlerini tanıtan Türkçe ve İngilizce kitapçıkların yanı sıra broşürler, fincan ve kalem gibi promosyon ürünleri ile fuara katılan ziyaretçilere ilçeyi anlattı. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’un yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Halil Ayat, Belediye Meclis Üyeleri Harun Hıra (AK Parti), Mehmet Solak (CHP) ve Asım Orhan (MHP)’ın görev aldığı Seydikemer standını binlerce kişi ziyaret etti. Seydikemer isminin merak edildiği fuarda pek çok ziyaretçinin Saklıkent ile ilgili bilgi sahibi olduğu gözlemlenirken; ziyaretçilere Saklıkent’in yanı sıra Kumluova&Karadere Plajları, Girdev Yaylası,Girmeler Kaplıcası ve mağarası,  Eren Dağı Kayak Merkezi, Eşen Çayı ile Tloss başta olmak üzere antik döneme ait güzellikler de anlatıldı.

4 gün süren fuarın ilk 2 gününe Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve AK Parti İlçe Başkanı  Salih Gümüş de katıldı.

Fuarı değerlendiren Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer büyük bir ilçe. Kumsalı, kayak merkezi, yayla turizminin yanı sıra tarihi ve kültürel pek çok değere sahip. Bu yıl fuara katıldık ve seneye eksiklerimizi de giderek yine katılacağız. Seydikemer’in tanıtımına büyük bir önem veriyoruz” dedi.

Yeni bir ilçe olduklarını ve tanıtılacak çok güzelliklerin olduğunun altını çizen Kaymakam Muammer Köken, tanıtımla ilgili yapacakları çalışmaların önümüzdeki günlerde planlamasını yapacaklarını belirtti.

Gelecek yıl daha kapsamlı tanıtım

Seydikemer’in tanıtımının ilçeye daha çok ziyaretçi ve dolayısıyla esnaflara daha çok müşteri anlamına geldiğine vurgu yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır da “ Seydikemer tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra kültürel zenginlikleri de içerisinde barındıran bir ilçemiz. Fuara katılmamız ilçemizin tanıtımı açısından çok önemli. Fuarcılık manasında bu Seydikemer’in ilk yılı ve önümüzdeki benzer fuarlarda daha zengin argümanlarla yer alacağız” dedi. Yeni ilçe Seydikemer’in fuara katılmasının çok olumlu olduğunu kaydeden AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ise “Doğal güzelliklerinin yanı sıra zengin kültürel dokusu olan ilçemizin bu nimetlerinin ekonomik olarak da fayda getirmesi için bu tarz fuarlarda tanıtım yapmak çok önemli. İnşaallah önümüzdeki yıl daha zengin bir konseptle fuar ve fuarlarda ilçemizi tanıtırız” dedi.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.