Yazışma Eğitimi tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü ve Ege Belediyeler Birliği, belediye çalışanlarına yönelik Resmi Yazışma Kuralları ve Standart Dosya Planı...

Yazışma Eğitimi tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü ve Ege Belediyeler Birliği, belediye çalışanlarına yönelik Resmi Yazışma Kuralları ve Standart Dosya Planı konulu eğitim düzenledi.

19 Ağustos Salı günü Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapılan eğitime Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyelerinden toplam 234 kişi katıldı.

Ege Belediyeler Birliği’nden Sedat Turan’ın verdiği eğitim bütün gün devam ederken, katılımcılar eğitimin sonunda sertifikalarını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’den aldılar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Belediye personelimizin en hızlı ve kaliteli şekilde hizmet verebilmesi için kurum içi eğitimlerimiz devam edecek. Bu tarz eğitimler hizmet kalitesini arttırırken farklı belediyelerden çalışanlarında birbirini tanımasını sağlıyor.” Dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.