Yaz Spor Okulları sona erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yaz Spor Okulları” gerçekleşen törenle sona erdi. 7 branşta yaz spor okuluna katılan 256 sporcu ve antrenörlerine sertifikaları...

Yaz Spor Okulları sona erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yaz Spor Okulları” gerçekleşen törenle sona erdi. 7 branşta yaz spor okuluna katılan 256 sporcu ve antrenörlerine sertifikaları verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 4 Temmuz 2014 tarihinde 7 dalda 259 sporcu ile başlayan Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle sona erdi.

Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Kompleksinde düzenlenen kapanış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.

Amaçlarının çocuklara sporu genç yaşta sevdirmek ve spor ahlakı içerisinde eğitimlerine katkı yapmak olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Yaz Spor Okulu etkinliğimizde 259 öğrencimiz 7 ayrı branşta antrenörleriyle 4 Temmuz tarihinden bu yana spor yapıyor. Bizim bu etkinliğimizdeki amacımız çocuklarımıza sporu genç yaşta sevdirmek ve onların kabiliyet ve yeteneklerine göre belli alanlarda alt yapılarını oluşturmak. Öğrencilerimize yaygın spor yaptırıp aynı zamanda birbirlerini tanımalarını, hemşerilik duygusunu arttırmayı ve spor ahlakı içerisinde eğitimlerine katkı yapmak istiyoruz. Diğer ilçelerimizde de bu tür organizasyonları gerçekleştireceğiz. Yaz Spor okuluna katılan bütün öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum.” dedi.

Voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, satranç, hokey ve engelliler olmak üzere 7 branşta yaz spor okuluna katılan 256 sporcu ve antrenörlerine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve protokol tarafından sertifikaların verildi. Tören öğrencilerin branşlarında yaptığı gösteri maçlarıyla sona erdi.

Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilere ve antrenörlerine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve protokol tarafından sertifikaların verildiği tören öğrencilerin branşlarında yaptığı gösteri maçlarıyla sona erdi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.