YATAĞANSPORDA KÜMEDE KALMA SEVİNCİ

Sportoto Bölgesel Lig 7. Grupta mücadele eden Yatağanspor baya kötü durumdayken son üç maçı üst üste kazanarak ligte kalmayı başardı.Ligin sonmaçında Yatağan Kaya Köstepen Şehir stadyumunda oynanan Kale Belediyespor'u Mustafa...

YATAĞANSPORDA KÜMEDE KALMA SEVİNCİ

Sportoto Bölgesel Lig 7. Grupta mücadele eden Yatağanspor baya kötü durumdayken son üç maçı üst üste kazanarak ligte kalmayı başardı.

Ligin sonmaçında Yatağan Kaya Köstepen Şehir stadyumunda oynanan Kale Belediyespor'u Mustafa Yıldırım'in 60. Dk da attığı golle 1-0 yenerek Ligi Ortaca Belediyespor'un üzerinde8. sirada tamamlayarak ligte kaldı.

Maça ilgi büyük oldu, Yatağanspor Başkanı Hasan Haşmet Işık, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve çok sayıda taraftarın izlediği maçta sevinen taraf Yatağanspor oldu. Maç sonunda sporcular sevinç gösterisi yapatı. Yatağanspor Başkanı Hasan Haşmet Işık, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

‘Son üç maçı kazanarak ligte kaldık. Bundan sonraki yıllarda daha iyi mücadele ile daha başarılı olacağız. Ben Takıma büyük detek veren , Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’e, iş adamlarımıza, taraftarlarımıza, teknik heyete, sporcularıma, çok teşekkür ediyorum. Tüm destek olanlara Yatağan halkına saygılarımı sunuyorum’..

Yatağanspor külübünden yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi.

‘TAKIMIMIZDAN MUHTEŞEM FİNAL

2018-2019 Sportoto Bölgesel Lig 7. Grupta mücadele eden takımımız Ligin son maçı olan Kale Belediyespor'u Mustafa Yıldırım'in 60. Dk da attığı golle 1-0 yenerek Ligi Ortaca Belediyespor'un üzerinde tamamlayarak 8.sirada tamamladı. Takımımız Playout mücadelesinden maçı galip tamamlayarak 1 puanla Ortaca Belediyespor'un üzerinde tamamladı.

Playout Mücadelesini önümüzdeki günlerde Ortaca Belediyespor-Turgutreisspor oynayacak. Her iki takımada baraj maçında başarılar dileriz’ ...

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.