Yatağanspor transfere hızlı başladı

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yatağanspor’da sezon hazırlıkları sürüyor. İddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Yatağanspor’da 7 iç transfer gerçekleşirken, 7 oyuncu ile de imza atıldı. Anlaşma sağlanan...

Yatağanspor transfere hızlı başladı

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yatağanspor’da sezon hazırlıkları sürüyor. İddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Yatağanspor’da 7 iç transfer gerçekleşirken, 7 oyuncu ile de imza atıldı. Anlaşma sağlanan futbolcular için toplum imza töreni düzenlendi.

Muğla Süper Amatör Ligi’ni şampiyon tamamlayarak tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele etme şansı yakalayan Yatağanspor, işi şansa bırakmıyor. Takımı şampiyon yapan teknik direktör Hüseyin Çolak ile sözleşmesini yenileyen Yatağanspor, iç ve dış transferlerle, 2016-2017 sezonunun hazırlıklarını sürdürüyor.

Şampiyon takımdan 7 futbolcuyla anlaşan Yatağanspor, BAL’da bu futbolcularla devam etme kararı aldı. Defans oyuncuları Alaattin İlhan(23), Hüseyin Çağırgan(24), orta saha oyuncuları Soner Solakçı(24), Ahmet Yesevi(24), Gökhan Karadağ(22), sağ kanat oyuncusu Batuhan Günay(23) ve sol kanat oyuncusu Erhan Şahin(27) ile toplu sözleşme imza töreni düzenledi.

Kulüp ayrıca, Sökespor’dan transferi kaleci Erman Balaban(29), Akşehirspor’dan defans oyuncusu Hakan Sofuoğlu(30), Kütahyaspor’dan forvet oyuncusu Mustafa Yıldırım(29), Körfez İskenderunspor’dan orta saha oyuncusu Soner Özdemir(23), Muş Demirspor’dan sağ ve sol kanat oyuncusu Sedat Sezgin(23), Atınova Belediyespor’dan sol kanat oyuncusu Gökhan Öztürk(22) ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor Kulübü Başkanı Hasan Haşmet Işık ve yönetim kurulu üyeleri ile antrenör Hüseyin Çolak hazır bulundu.

Işık, imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada; “ BAL’da kalıcı olabilmek için transfer çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Sahamıza da daha elverişli hale getirmek için iktidar partisi İlçe başkanımız Sayın Ali Tekin ve ilgililerden destek bekliyoruz. Yatağanspor hepimizin takımı.” Dedi.

Yapılan sözleşmeyle Yatağanspor formasını terletecek olan futbolculara başarılar dileyen Işık, kısa bir süre içerisinde Kaya Köstepen Şehir Stadı’nın BAL’a hazırlanması için çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.