Yatağanlı çiftçiler tarım fuarındaydı

Yatağan Ziraat Odası üyelerinden oluşan 90 kişilik grup Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday, Meclis Başkanı Yüksel Berberoğlu, yöneticiler, Tarım Danışmanı Ali Esmer ile birlikte Aydın İlinde düzenlenen tarım...

Yatağanlı çiftçiler tarım fuarındaydı

Yatağan Ziraat Odası üyelerinden oluşan 90 kişilik grup Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday, Meclis Başkanı Yüksel Berberoğlu, yöneticiler, Tarım Danışmanı Ali Esmer ile birlikte Aydın İlinde düzenlenen tarım fuarına gittiler.

2007 yılında aday olduğunda “Uyuyan devi uyandırmaya geldim” diyerek göreve başlayıp odaya hemen yeni bir bina kazandıran Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday, geçtiğimiz günlerde odaya çok özellikli yeni bir traktör daha aldı.

7 Personel ile üyelerine hizmet veren Yatağan Ziraat Odasına ait bir de 3,5 dönüm kapalı alanı olan serası buluyor.

Üyelerinin tüm destekleme müracaatları bil umum ihtiyaçları konusunda çok yönlü hizmet verdiklerini belirten Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday; “Bizim görevimiz çiftçilerimize hizmet etmek. Bu anlamda oda olarak hizmetlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere önemsiyoruz. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılıyoruz. Yenilikleri öğreniyoruz. Amacımız çiftçimizin daha az masrafla daha fazla kazanmasıdır! dedi.

Fuara giden çiftçiler de; “Yatağan Ziraat Odası sayesinde etraftaki sosyal ve kültürel faaliyetlere fuarlara katılıyoruz. Fuarlarda her türlü yeniliği görüp öğrenme fırsatı buluyoruz.” diyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.