Yatağan’da, uyuşturucu semineri

Yatağan’da öğrencilere yönelik olarak , Yatağan Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, Bodrum Acıbadem Hastanesi ve Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklara karşı seminer düzenlendi.Yatağan...

Yatağan’da, uyuşturucu semineri

Yatağan’da öğrencilere yönelik olarak , Yatağan Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, Bodrum Acıbadem Hastanesi ve Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklara karşı seminer düzenlendi.

Yatağan Belediyesi Sinema Salonunda düzenlenen seminere Yatağan belediye Başkan Vekili Tarcan oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Şube Müdürü Abdullah Yılmaz da katılırken,  Uyuşturucu Uzmanı polisler Hihat Kılıç, Erdem Öztürk ve Bodrum Acıbadem Hastanesi Psikoloğu Dilek Yörük slayt ortamında sunum yaptılar.

Seminer ilk olarak ilkokul öğrencilerine ardından orta öğretim öğrencilerine verildi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal seminer ile ilgili olarak yaptığı konuşmada; “Baş belası uyuşturucu kullanma yaşı erken yaşlarda başlaması dolaysıyla sizleri bilgilendirmek için bu seminerleri düzenliyoruz.  Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin sağlıklı Ülkesine faydalı gençler olmanızı istiyoruz bu nedenle hiç konuşmadan dikkatinizi vererek dinlemenizi rica ediyorum” dedi.

Yatağan belediye Başkan Vekili Tarcan Oğuz ise ; “Sevgili gençler sizler Türkiye’nin cenneti denecek bir coğrafyada yaşıyorsunuz. Yatağanlı gençlerimiz artık kendini aştı.  Okçuluk Milli Takımı oyuncuları ilçemizden.  Futbolda şampiyon olduk. ASFAD ekibimiz  uluslar arası  yarışmalarda derece yapıyor, güreşte adeta aynıyız.  Sizler kötü alışkanlıklara bulaşmanıza asla istemiyoruz. Bu nedenle bu seminerleri düzenliyoruz. Sizleri seviyoruz.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından sunumu yapan Uyuşturucu Uzmanı polisler Hihat Kılıç, Erdem Öztürk ve Bodrum Acıbadem Hastanesi Psikoloğu Dilek Yörük yaptıkları sunumda, uyuturcunun zararları,  etkileri, hukuki olarak kullanıcı ve içicilerin alacağı cezalar hakkında çok ayrıntılı ve geniş bilgi aktardılar.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.