Yatağan’da Umre kafilesi hazır

Yatağan’dan Diyanet aracılığı ile umreye gidecek olan 34 kişi Yatağan İlçe Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığında sağlık kontrolünden geçti kan verdi.Yatağan Merkez Yeni Mahalle Aşağı Cami İmamı Üzeyir Yıldırım...

Yatağan’da Umre kafilesi hazır

Yatağan’dan Diyanet aracılığı ile umreye gidecek olan 34 kişi Yatağan İlçe Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığında sağlık kontrolünden geçti kan verdi.

Yatağan Merkez Yeni Mahalle Aşağı Cami İmamı Üzeyir Yıldırım tarafından organize edilen kutsal topraklara umre ziyareti için müracaat eden 34 kişiye ayrıca eğitim verilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre organizasyonları kapsamında 30 kişi veya daha yukarı kişi toplayan din görevlileri grubu Başkanlık ediyor.

Hazırlıklarla ilgili olarak konuşan Üzeyir Yıldırım; “Yaptığım çalışma ile topladığım 34 kişinin pasaport dahil tüm resmi işlemleri tamamlandı, aşıları yapıldı. Allah nasip ederse 9 Mart’ta yola çıkıp 29 Mart’ta döneceğiz. Sayın Müftü hocamız tarafından da gruba kutsal topraklarda 20 gün boyunca nasıl davranacakları neler yapacakları konusunda çok geniş ayrıntılı bilgi verecek.”dedi

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.