Yatağan’da İçme Suyu çalışmaları sürüyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarına Yatağan ilçesi Yeni Mahallesi’nde içme suyu hattı bulunmayan 243. ve 717. sokaklara yeni içme suyu hattı çekerek devam etti.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve...

Yatağan’da İçme Suyu çalışmaları sürüyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarına Yatağan ilçesi Yeni Mahallesi’nde içme suyu hattı bulunmayan 243. ve 717. sokaklara yeni içme suyu hattı çekerek devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan ilçesi Yeni Mahallesinde içme suyu hattı bulunmayan 243. ve 717. sokaklar üzerinde altyapı çalışması gerçekleştiren MUSKİ ekipleri, bölgedeki çalışmalarını tamamladı.

MUSKİ ekipleri tarafından Yeni Mahallesi’ndeki 243. ve 717. Sokaklarda içme suyu hat çalışmalarının yanında bölgede bulunan 6 adet abone hattı da yenilendi.

Çalışmaları değerlendiren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatları doğrultusunda kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlama konusunda büyük çaba sarf ettikleri belirtti. Ülgen, “Başkanımızın da hassasiyetle üzerinde durduğu içme suyu konusunda vatandaşlarımızın memnuniyeti için tüm il genelinde çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Ekiplerimiz tarafından hazırlanan plan ve programlar dahilinde içme suyu hattı bulunmayan Yatağan ilçesi Yeni Mahallesine bağlı 243. ve 717. Sokaklarda çalışmalarımızı tamamlayarak sokaklara kesintisiz ve sağlıklı su verdik” dedi.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.