Yatağan’da engelliler gönüllerince eğlendi

Yatağan’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde , Yatağan Belediyesi, Engelsiz Yaşam İçin Engelli Gönüllüsü Miyase Karlıova ve Özel Egemen Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi katkılarıyla etkinlik düzenlendi.Özel...

Yatağan’da engelliler gönüllerince eğlendi

Yatağan’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde , Yatağan Belediyesi, Engelsiz Yaşam İçin Engelli Gönüllüsü Miyase Karlıova ve Özel Egemen Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi katkılarıyla etkinlik düzenlendi.

Özel Egemen Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe Yatağan Belediye Başkan vekili Tarcan Oğuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal da katıldı.

Etkinlikte sihirbaz ve palyaço tarafından yapılan değişik gösteriler çok ilgiyle izlendi. Hep birlikte yaş pasta kesildi engelli öğrencilere hediyeleri verildi. Yatağan Belediyesi de 3 adet manüel tekerlekli sandalye hediye etti.

Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Yatağan Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize çok önemsiyoruz. Hepimiz bir engelli adayıyız, yarın ne olacağını kimse bilemez. Sizler bizim için çok değerlisiniz, Bu güne kadar çok sayıda tekerlekli akülü sandalye temin etmenin yanı sıra sosyal etkinlikler düzenledik. Sizlerin talepleri bizim için emirdir. Ben bu etkinlikte emeği geçen herkese Bodrum’dan engelsiz yaşam için engelli gönüllüsü Miyase Karlıova’ya, ve Özel Egemen Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi yetkililerine çok teşekkür ediyorum”

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.