Yatağan’a öğrenci pansiyonu yapılıyor

Yatağan ilçesinde, 102 öğrencilik modern erkek ve kız öğrenci pansiyonu yapılıyor.Yatağan Gazi Anadolu Lisesi alanı içerisinde yapımına başlanan pansiyonun yaklaşık 1 yıl sonra tamamlanarak, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına...

Yatağan’a öğrenci pansiyonu yapılıyor

Yatağan ilçesinde, 102 öğrencilik modern erkek ve kız öğrenci pansiyonu yapılıyor.

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi alanı içerisinde yapımına başlanan pansiyonun yaklaşık 1 yıl sonra tamamlanarak, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.

İlçedeki eğitim ve öğretim hizmetlerinin daha kaliteli hale getirilmesi ve okumak için şehir dışından Yatağan’a gelen öğrencilerin modern bir tesiste konaklayabilmeleri için 3 bin 546 metrekare alan üzerine 930 metrekare kapalı alan olarak yapılan pansiyonun inşaatı devam ediyor.

Yüklenici firmanın  14 Temmuz 2017 tarihinde tamamlamayı hedeflediği 102 öğrencilik pansiyonda, 25 adet 4 kişilik öğrenci yatak odası, 1 adet iki kişilik engelli öğrenci yatak odası, üç adet kat ofisi, ikişer adet etüt odası, hobi odası, çamaşır odası, birer adet belletmen odası, aile odası, idare odası, yemekhane, revir, çamaşırhane, mutfak, sığınak, ibadethane ve tv odası yer alıyor.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.