Yatağan TOKİ Evleri teslim ediliyor

TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen Yatağan TOKİ evleri 7-18 Mayıs tarihleri arasında hak sahiplerine teslim ediliyor. Konutların kullanım izin belgeleri düzenlenen TOKİ’ye iletildi.Yatağan’da vatandaşların konut heyecanı...

Yatağan TOKİ Evleri teslim ediliyor

TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen Yatağan TOKİ evleri 7-18 Mayıs tarihleri arasında hak sahiplerine teslim ediliyor. Konutların kullanım izin belgeleri düzenlenen TOKİ’ye iletildi.

Yatağan’da vatandaşların konut heyecanı ve bekleyişleri sona eriyor. TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen TOKİ evleri kısa bir süre sonra hak sahiplerine teslim ediliyor. Yatağan Madenler Mahallesine yapılan 285 TOKİ evleri için sona gelindi evler 7 -18 Mayıs tarihleri arasında hak sahiplerine verilecek.

Bu konuda Yatağan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:” 2018 Nisan ayında yapı kullanma izin belgeleri düzenlenerek TOKİ’ye iletildi. Toplam 285 adet konut var 84 adet 3+1 konut, 201 adet 2+1 konut, 3+1 daireler brüt 110,07 m2, 2+1 daireler brüt 75,02 m2,

07-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında, “Konut Teslim Programı” çerçevesinde, projenin Müşavir Firması UBM Müşavirlik Hizmetleri A.Ş. tarafından Yatağan Toplu Konut Projesi şantiyesinde yapılacaktır.”

Teslim öncesi Konut alıcılarının kendilerine bildirilen günde ve saatte kendi imkânları ile Şantiyeye ulaşmaları gerektiğini ve teslim işlemlerine saat 09.00’da başlanacağı belirtilirken, 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, önce Banka tarafından KDV tahsil edilecek ve ödeme dekontu / faturanın bir örneği alıcıya verileceği bildirildi.

Şantiyede gerçekleştirilecek olan konut teslimi sırasında alıcıların nüfus cüzdanları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası, Konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi, KDV tutarının bankaya yatırıldığına dair belge veya faturayı yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Bu haber toplam 587 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.