YATAĞAN TES-İŞ’ TEN BİR HUKUK ZAFERİ DAHA

Tes-İş Sendikası ve TÜRK İş İl temsilcisi Fatih Erçelik Termik Santralde yıllarca Taşeron firmalarda asıl işleri yapan arkadaşlarımız için, 2011 yılından beri sürdürdüğümüz hukuk mücadelesini yeniden zaferle sonuçlandırdıkları...

YATAĞAN TES-İŞ’ TEN BİR HUKUK ZAFERİ DAHA

Tes-İş Sendikası ve TÜRK İş İl temsilcisi Fatih Erçelik Termik Santralde yıllarca Taşeron firmalarda asıl işleri yapan arkadaşlarımız için, 2011 yılından beri sürdürdüğümüz hukuk mücadelesini yeniden zaferle sonuçlandırdıkları belirterek bir bası açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

‘Yatağan Termik Santralinde yıllarca Taşeron firmalarda asıl işleri yapan arkadaşlarımız için, 2011 yılından beri sürdürdüğümüz hukuk mücadelesini yeniden zaferle sonuçlandırdık. Taşeron firmalarda asıl işleri yapan arkadaşlarımızı sendikamıza üye yapacağız dedik. Onların haklarını, çıkarlarını koruyacağımızı söyledik. O günden beri onlara verdiğimiz her sözün arkasında durduk.

Tabi bu süreç öyle kolay olmadı, suyu bulandıran çoktu. Aralarında sendikaya korka, korka üye olanlar vardı. İşe girmelerine ön ayak olanlara danışan arkadaşlarımız vardı.

Sıkıntılı da olsa başardık ve taşeron firmalarda asıl işleri yapan arkadaşlarımızın tamamını sendikamıza üye yaptık.

Arkadaşlarımız da bizlere inandılar, güvendiler, tam destek verdiler. Bize duyulan bu güveni hiçbir zaman istismar etmedik.

Yatağan’da yaklaşık 300 Taşeron üyemiz için 8 yıldır sürdürdüğümüz hukuk mücadelesini ikinci defa kazandık. Geriye dönük hak ettikleri ücretler Cuma günü itibariyle üyelerimizin hesaplarına yattı.

Hayırlı olsun, güle güle harcasınlar.

Yeniköy ve Kemerköy’deki taşeron üyelerimizin alacakları ile ilgili mücadelemiz henüz bitmedi, sürüyor.

Milas’ta aleyhimizde verilen kararı itiraz edeceğiz ve gittiği yere kadar götüreceğiz.

Süreç biraz uzayacak ama sonuçta biz kazanacağız!

Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece kazanan hep biz olacağız.

Taşeron davaları sürecinin başından beri bizlere her türlü desteği veren TES-İŞ Sendikamız Genel Başkan ve Merkez Yöneticilerimize, Şubemiz Yönetim, Denetim, Disiplin Kurullarına, Baş temsilci ve Temsilci Arkadaşlarıma ve her zaman bizlere güvenen Enerji İşçisi Arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Bizler tarihi sorumluluğumuz gereği üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya da devam edeceğiz’…

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.