Yatağan tenis Turnuvası sona erdi

Gençlik Hizmetleri  ve Spor Genel Müdürlüğünün “Ramazan Ayında Spor Yapıyorum” projesi etkinlikleri kapsamında Yatağan Spor Salonunda Arçelik Bayii Mesut Günay sponsorluğunda tenis turnuvası düzenlendi.İki gün süren...

Yatağan tenis Turnuvası sona erdi

Gençlik Hizmetleri  ve Spor Genel Müdürlüğünün “Ramazan Ayında Spor Yapıyorum” projesi etkinlikleri kapsamında Yatağan Spor Salonunda Arçelik Bayii Mesut Günay sponsorluğunda tenis turnuvası düzenlendi.

İki gün süren turnuvaya 32 sporcu katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yatağan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kamuran Adalı, Masa Tenisi  İl Temsilcisi M. Behçet Dur, Türkiye’nin ilk uluslar arası tenis hakemi Recep Helvacı ve diğer ilgili kişilerin gözetiminde yapılan turnuva sonunda ilk 3’e girenlere kupa madalya ve hediyeleri verildi.

Turnuvada Büyüklerde Sedat Gümüş 1’inci,  Görkem Şahin 2’inci,  Ziya Çatak 3’üncü olurken, Veteran Grubunda Ümit Çatak 1’inci, Gürkan Oral 2’inci, Hidayet Günay 3’üncü oldular. Gece geç saatlerde sona eren turnuvada dereceye giren sporculara kupa madalya ve hediyeleri verildi.

Arçelik Bayii Mesut Günay’a da organizasyon tarafından madalya verildi.  Mesut Günay;  “Böyle güzel bir etkinliğe sponsor olduğum için mutluyum. Spor yapmak sağlığımız açısından da çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.

Yatağan Gençlik Hizmetleri ve  Spor Müdürü Kamuran Adalı ödül töreninde  yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Spor Genel Müdürlüğünün Ramazan ayında spor yapıyorum projesi etkinlikleri kapsamında İki gün süren tenis turnuvamıza hayli ilgi oldu. Ben sponsor olan Arçelik Bayii Mesut Günay’a,  katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.