Yatağan, Söke’den 3 puanı söktü

Yatağanspor grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından lig lideri Sökespor’u 1-0’ yenerek evine eli boş gönderdi.Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8’inci grubun 24’üncü hafta maçları, geçtiğimiz Pazar günü oynanan müsabakalarla...

Yatağan, Söke’den 3 puanı söktü

Yatağanspor grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından lig lideri Sökespor’u 1-0’ yenerek evine eli boş gönderdi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8’inci grubun 24’üncü hafta maçları, geçtiğimiz Pazar günü oynanan müsabakalarla geçildi. Ligin orta sıralarında ve bir diğer Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor’un üstünde yer alan Yatağanspor, Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda Çiğli Belediyespor ve Utaş Uşakspor ile liderlik mücadelesi veren Sökespor’u ağırladı.

Ahmet Cem Çorakçı yönetimindeki Yatağanspor, sahaya Erman Balaban, Onur Ersoy, Çağatay Kalafat, Hakan Sofuoğlu, İlhan Fırat Kuzgun, Güneş Can Görgülü, Batuhan Günay, Soner Özdemir, Tolga Yılmaz, Mustafa Yıldırım ve Mehmet Sancak ilk on biriyle çıktı.

Geniş güvenlik önlemleri altında oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça etkili başlayan Yatağanspor, maçın 7’nci dakikasında Mustafa Yıldırım’ın golüyle sahasında 1-0 öne geçti.

Maçta başka gol olmayınca, maçtan 3 puanla ayrılan taraf Yatağanspor oldu. Bu maçla beraber, Yatağanspor puanını 35’e yükselterek ligde 5’inciliğe yükselirken, şampiyonluk yolunda önemli bir puan kaybı yaşayan Sökespor ise liderlikten 3’üncülüğe geriledi.

Bölgesel Amatör Lig’de kalıcı olmak isteyen Yatağanspor, ligin 25’inci haftasında ligin alt sıralarında yer alan ve düşme riski bulunan Aydın temsilcisi Karpuzlu Belediyespor’a konuk olacak. 2 Nisan Pazar günü Karpuzlu Alinda Stadı’nda oynanacak maç için Yatağansporlu taraftarlar için araç kaldırılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.