Yatağan İlçe Tarım yeni binasında

Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.Yatağan ilçesindeki hükümet konağının içinde hizmet veren Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün...

Yatağan İlçe Tarım yeni binasında

Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.

Yatağan ilçesindeki hükümet konağının içinde hizmet veren Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Fırat Erkal, Yatağan Emniyet Müdürü Ahmet Bilgiç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Ocak, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Hakkı Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasına taşınmasında en çok teşekkürü hak edenin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Fırat Erkal olduğunu söyledi.

Hükümet konağının planlanan inşaatının tamamlanmasıyla İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yeniden hükümet konağına taşınacağının altını çizen Çiçek, “Gönül ister ki müdürlüğümüzün müstakil bir binası olsun ama yer problemi var. Merkezi ve vatandaşımızın kolay ulaşım sağlayabileceği bir noktada yer tahsis etme şansımız görünmüyor. Bu itibarla yeni bir hükümet konağı projesi söz konusu. Biz proje hazırlıklarını yapıyoruz. Arzu ediyoruz ki Yatağanımızda ki birçok kurumumuzu hükümet konağı çatısı altında buluşturalım. İlçe Tarım Müdürlüğümüzü de planladık, müdür beyden ihtiyaçları da aldık. Hükümet konağımız başlayıp da inşallah biterse ilçe tarım müdürlüğümüz artık yeni hükümet konağımızda hizmetlerini sürdürecek” diye konuştu.

Muğla’nın ilçelerindeki müdürlüklerin birçoğunda fiziki anlamda sıkıntılar yaşadıklarını aktaran İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Fırat Erkal, “Üreten kesim çiftçilerimiz, hayvancılık ile uğraşan üreticilerimiz, samimiyetle ifade ediyorum kendi mesleğimiz belki sektörün içerisinde olduğumuz için değil hizmeti en iyi almaya en çok layık olan insanlar. Çünkü canla başla ellerini taşın altına koyarak çok zor şartlarda üretim yapıyorlar. En azından geldikleri zaman devletin kapısını çaldıkları zaman resmi iş ve işlemlerde daha ferah ortamlarda daha rahat bir şekilde tamamlamalarına olanak sağlamak lazım” dedi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Hakkı Yüksel ise, çiftçilere daha iyi hizmet verebilmek için yeni hizmet binasına taşındıklarını söyledi.

Yeni hizmet binasına taşınma sürecinde destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür eden Yüksel, “Bizim buradaki çalışmalarımız esnasında, gönüllü olarak malzemelerimizin eksiklerinin giderilmesinde bize yardımcı olan arkadaşlarımız ve kurumlarımız olan Yücel Arık, Yatağan Belediyesi, Fatih Yüksel, Galip Özel, Erdal Kaçıkan, Doğan Rodos, Tekşahlar, Akpınar Hayvancılık, Özvet Hayvancılığa katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Buradaki çalışmalarımızda özellikle cumartesi, pazar gece 01.00’a kadar hizmet binasının yetiştirilmesinde desteği olan değerli mesai arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.