Yatağan Gazi Anadolu’dan 34 madalya, 3 kupa

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Sporları Gençler Muğla Birinciliği müsabakalarına ilçeyi temsilen puanlı atletizm branşında katılarak bir ilki gerçekleştirdiler. Sporcular, 34 madalya ve 3 kupayla, zaferlerini perçinlediler.Muğla...

Yatağan Gazi Anadolu’dan 34 madalya, 3 kupa

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Sporları Gençler Muğla Birinciliği müsabakalarına ilçeyi temsilen puanlı atletizm branşında katılarak bir ilki gerçekleştirdiler. Sporcular, 34 madalya ve 3 kupayla, zaferlerini perçinlediler.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler Muğla Birinciliği müsabakaları, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Bu yıl ilk defa bir Yatağan temsilcisi, puanlı atletizm takımı olarak katıldığı müsabakalara damga vurdu.

Muğla’nın 9 ilçesinden takımların yer aldığı müsabakalara Yatağan’ı temsilen katılan Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, Yatağan’a bir ilki yaşatarak ilçenin ilk puanlı atletizm takımı oldu. Genç öğrenciler, kıyasıya geçen müsabakaların ardından 10’u altın, 8’i gümüş ve 16’sı bronz olmak üzere 34 madalya elde ederken, 3 de kupa elde ettiler.

Atletizmin tüm branşlarından başarıyla mücadele eden sporcuların ödülleri ise, Gazi Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kamuran Adalı, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Baykal, öğrencilerin bir ilki gerçekleştirmesine rağmen müsabakalara damga vurduğunu söyledi.

Öğrencilerin elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten Baykal, bu başarının diğer öğrencilere de örnek olabileceğinin altını çizdi.

Konuşmanın ardından öğrencilerin madalya ve kupaları verildi.

Bu haber toplam 732 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.