Yatağan-Eskihisar yolu yapılıyor

Yatağan- Milas Karayolunun Eskihisar ile Yatağan arasındaki bölümünün bir türlü tamamlanmaması, Termik Santral ile Yatağan arasındaki enerji nakil hatlarının kaldırılmaması üzerine halktan gelen tepkiler üzerine, Karayolları...

Yatağan-Eskihisar yolu yapılıyor

Yatağan- Milas Karayolunun Eskihisar ile Yatağan arasındaki bölümünün bir türlü tamamlanmaması, Termik Santral ile Yatağan arasındaki enerji nakil hatlarının kaldırılmaması üzerine halktan gelen tepkiler üzerine, Karayolları yetkilileri çalışmaların aralıksız devam ettiğini istimlâk sorununun kısmen bittiğini yolun yakında tamamlanacağını açıkladılar.

Vatandaşlar; “Milas’tan Eskihisar’a 30 kilometreyi 15 dakikada geliyoruz. Eskihisar Yatağan arası 5 kilometreyi de yine 15 dakikada geliyoruz. Yol kalabalık oluyor, tek yön olunca bir kamyon ve traktörün arkasında uzun zaman gitmek zorunda kalıyoruz.” Diyerek yolun tamamlanmasını istediler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin de, Karayolları yetkilileri ile görüşerek bilgi verdi.

Tekin; “Karayolları yetkililerinin kendisine; ‘Çalışmaların aralıksız devam ettiğini istimlâk sorununun kısmen bittiğini, Termik Santral ile Yatağan arasındaki enerji nakil hatlarının kaldırılmaması için AYDEM ile görüşüldüğünü, yolun yakında tamamlanacağını ifade ettiler’ dedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.