Yatağan Belediyesi Muharrem yemeği verdi

Yatağan Belediyesi tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle İlçede bulunan Alevi vatandaşlara yönelik oruç açma yemeği verdi.Yatağan Belediyesi Tarafından Celal sarı Parkında düzenlenen yemeğe, CHP Muğla Milletvekili Mürsel...

Yatağan Belediyesi Muharrem yemeği verdi

Yatağan Belediyesi tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle İlçede bulunan Alevi vatandaşlara yönelik oruç açma yemeği verdi.

Yatağan Belediyesi Tarafından Celal sarı Parkında düzenlenen yemeğe, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz, Alevi Dedesi Akhisarlı Aliehber ve vatandaşlar Katıldı.

Böyle günlerin hep birlikte olununca daha anlam kazandığını dile getiren Milas Belediye Başkanı Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Ben sizin içinizden biriyim her zanman sizlere kapım açı diyen Işık, ; oruçlarınızın kabul olmasını temenni ediyorum ve yası mateminizi paylaşıyorum dedi. CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’da yaptığı konuşmada, Allah oruçlarınızı, yasınızı, dualarını kabul etsin, Allah bizler bir daha ker bela acısı yaşatmasın’ diyerek ‘ yemeğe katılanlarla sohbet etti ve Başkan Işık ile yemek dağıtıp sıraya girip yemek aldı.

Alevi Dedesi Aliehber tarafından okunan duanın ardından açılan oruçta vatandaşlara, Otlu peynirli börek, kuru fasulye, piriç pilavı, cacık ve baklava içecek ikram edildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.