YATAĞAN ANADOLU LİSESİNDEN BİR DİZİ ETKİNLİK

Yatağan Anadolu Lisesi "Bağımlılıksa Eğer, Sağlıklı Yaşama Değer Ver" isimli proje kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi.Bu kapsamda Kermes ile başlayan etkinlikler, Uçurtma şenliği bisiklet turu ile devam etti. Önümüzdeki...

YATAĞAN ANADOLU LİSESİNDEN BİR DİZİ ETKİNLİK

Yatağan Anadolu Lisesi "Bağımlılıksa Eğer, Sağlıklı Yaşama Değer Ver" isimli proje kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi.

Bu kapsamda Kermes ile başlayan etkinlikler, Uçurtma şenliği bisiklet turu ile devam etti. Önümüzdeki günlerde de doğa yürüyüşü yapılacak.

Anadolu Lisesi Müdürü yusuf sökmen, Yatağan Anadolu Lisesi olarak, bağımlılıkla mücadele kapsamında "Bağımlılıksa Eğer, Sağlıklı Yaşama Değer Ver" isimli proje hazırladık. Projeyi hazırlamaktaki amacımız, öğrencileri çeşitli etkinliklere yönlendirerek kötü alışkanlıklardan korumak sağlıklı yaşama özendirmektir. Projemizin ilk etkinliğini kermes olarak belirledik. Bu etkinlikle öğrencilerin birlik olarak hep beraber bir şeyle uğraşmaları sonucu hem birlikten güç doğduğunu idrak etmelerini hem de sağlıklı beslenmenin önemini vurgulamaktı. 2. Etkinlik olarak düzenlediğimiz uçurtma şenliğinde ise amaç, öğrencilerin telefon, tablet, bilgisayar gibi aletlerle uğraşmak yerine kendilerinin hep birlikte bir şeyler yapabileceklerini sağlamaktır. Bu etkinliğimize afişlerle destek veren İlçe sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de doğa yürüyüşü ile devam edecek’dedi.

Etkinlikler konusunda görüşünü aldığımız veliler ise; Yatağan Anadolu Lisesine düzenledikleri bu güzel etkinliklerden dolayı kutluyoruz. Çocuklarımız bu etkinlikler sayesinde telefon, tablet, bilgisayar gibi aletlerden uzaklaşıp sosyal işlerle uğraşmanın önemini anladılar. İstenirse birçok şeyin yapılabileceğini birlikte bir şeyler yapmayı öğrendiler. Okul müdürlüğü ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyor bu tür faaliyetlerin devamını diliyoruz’ dediler.

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.