Yaşlı ve Engelli Hastalara Golf Araçlı Hizmet

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşlı ve engelli vatandaşlar, elektrikli golf araçları ile hastane dışından alınarak gidecekleri polikliniklere kadar taşınıyor.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi...

Yaşlı ve Engelli Hastalara Golf Araçlı Hizmet

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşlı ve engelli vatandaşlar, elektrikli golf araçları ile hastane dışından alınarak gidecekleri polikliniklere kadar taşınıyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde polikliniklere ulaşmakta zorluk çeken yaşlı ve engelli vatandaşlar için elektrikli golf bisikletleri hizmet vermeye başladı.

29 Ekim 2017 tarihinde faaliyet geçen ve henüz resmi açılışı yapılmayan 624 yataklı hastanede iki adet elektrikli golf bisikleti günün 24 saati yaşlı ve engelli vatandaşlara hizmet veriyor.

Yaşlı ve engelliler otobüs durağından alınıyor

Hastanenin polikliniklerinin bulunduğu alana ulaşmakta zorluk çeken engelli, yaşlı ve bebekli aileler otobüs durağından veya otoparktan alınarak gitmek istedikleri polikliniğe kadar götürülüyor. Araçlar, hastanenin üst katlarındaki polikliniklere asansörler kanalıyla taşınıyor. Hastalar tedavilerinin ardından tekrar alındıkları noktaya bırakılıyor. (Sayfa 5)

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.