“Yaşam konforunu artırmak için çalışıyoruz”

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri devam eden üstyapı çalışmaları kapsamında Algı Mahallesi’nde 2 farklı güzergaha toplamda 800 metrekare kilit parke taşı döşedi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,...

“Yaşam konforunu artırmak için çalışıyoruz”

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri devam eden üstyapı çalışmaları kapsamında Algı Mahallesi’nde 2 farklı güzergaha toplamda 800 metrekare kilit parke taşı döşedi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tüm hizmetlerimiz vatandaşlarımızın yaşam konforunu arttırmak içindir” dedi.

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş vatandaşların ve muhtarların talep ve istekleri doğrultusunda mahallelere hizmet götürmeye devam ettiklerini kaydetti. Başkan Gümüş, “Tüm hizmetlerimiz vatandaşlarımızın yaşam konforunu arttırmak içindir. Ekiplerimiz mahallelerimizdeki üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Talep ve istekler doğrultusunda mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Bu kapsamda Algı mahallemizdeki 2 farklı yola kilit parke taşı döşeyerek, yolu daha sağlıklı ve kullanıma hazır hale getirdik” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.