Yardım malzemeleri teslim alındı

Almanya’nın Bremen kentinde bulunan Galatasaraylılar Derneği’nin her yıl düzenlediği ‘Dost Eli’ projesi bu yıl Menteşe İlçesi’ne uzandı. Proje kapsamında Galatasaraylılar Derneği üyeleri ve Bremen kentinde yaşayan Türk...

Yardım malzemeleri teslim alındı

Almanya’nın Bremen kentinde bulunan Galatasaraylılar Derneği’nin her yıl düzenlediği ‘Dost Eli’ projesi bu yıl Menteşe İlçesi’ne uzandı. Proje kapsamında Galatasaraylılar Derneği üyeleri ve Bremen kentinde yaşayan Türk vatandaşların destekleri ile ihtiyaç sahiplerine toplanan 1 Tırlık yardım malzemesi, düzenlenen törenle Menteşe Belediyesi’ne teslim edildi.

Yardım tırı teslim töreninde, projeye katkılarından dolayı Başkan Gümüş’e teşekkür eden Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz, “Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’ün bu projenin hayata geçmesinde çok emekleri var. Başından sonuna kadar Menteşe Belediyemizin şefkatini üstümüzde hissettik. Bundan sonra bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşacağına adım gibi eminim. Bize verdikleri destek için Muğla Valiliğine, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve Menteşe Belediye Başkanlığı’na teşekkür ederim” dedi.

Bremen Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hasan Küsneci’de yardımların bu yıl Menteşe’ye ulaşmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Menteşe Belediyesi olarak her zaman sosyal projelerin içerisinde yer aldıklarını belirten Başkan Gümüş, “Bremen Galatasaraylılar Derneği tarafından bu 10. su düzenlenen “Dost Eli” projesi bu yıl ilçemiz Menteşe’ye uzandı. Proje kapsamında Galatasaraylılar Derneği üyeleri ve Bremen Kentinde yaşayan vatandaşlarımızın destekleriyle toplanan 1 tır dolusu malzeme, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Yardım tırının içerisinde 6 adet elektrikli hasta yatağı, 4 adet normal hasta yatağı, 153 adet tekerlekli sandalye, 18 adet stabil tekerlekli sandalye, 3 adet akülü tekerlekli sandalye, 30 adet yaşlılar için yürüme aleti, 30 adet koltuk değneği gibi, öğrenciler için okul eşyaları, ayakkabılar, giyim, spor malzemeleri ve 18 adet gelinlik ile muhtelif kıyafetler yer alıyor. Bugün törenle teslim alacağımız yardımları, ilgili kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle temas kurarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa zamanda ulaşmasını sağlayacağız. Bu anlamda, Muğla Galatasaraylılar Derneği ve Bremen’deki vatandaşlarımız başta olmak üzere bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de törende bir konuşma yaparak, projenin gerçekleşmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından Bremen’den Menteşe’ye uzanan “Dost Eli Menteşe Sosyal Yardım Tırına” katkı sağlayana plaketleri verildi. Plaket takdiminin ardından Sosyal Yardım Tırı törenle Menteşe Belediyesi’ne teslim edildi.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.