Yalıkavak Süper Lige ilerliyor

Hafta sonu Bodrum’da oynadığı karşılaşmada Kastamonuspor’u 38-26 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başaran Yalıkavaklı Hentbolcular Süper Lige doğru emin adımlarla yürüyorlar.Bundan 10 yıl önce İlkokulda kurduğu takımla...

Yalıkavak Süper Lige ilerliyor

Hafta sonu Bodrum’da oynadığı karşılaşmada Kastamonuspor’u 38-26 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başaran Yalıkavaklı Hentbolcular Süper Lige doğru emin adımlarla yürüyorlar.

Bundan 10 yıl önce İlkokulda kurduğu takımla birkaç öğrenciyle yola çıkan Antrenör Gökhan Ceyhan, başkanından yönetimine, Yardımcı antrenöründen seyircisine inandıkları yolda, Süper Lig hedefine artık daha da yakınlar.

Sezon başı kendi yetiştirdiği 10 altın kız ve 6 transferle yola çıkan Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, Bodrumluların verdiği destek ile ligde 3. Sıraya kadar yükseldi. 3 Takımın yükseleceği Süper Lige gözünü diken Yalıkavak Hentbol Takımının Baş Antrenörü Gökhan Ceylan, sporcularının form grafiğinin kendilerini süper lig hedefi için oldukça ümitlendirdiğini söyledi.

4’ü deplasman olmak üzere 9 karşılaşmaları kaldığını belirten Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı Baş Antrenörü Gökhan Ceylan; “Bu haftayı bay geçireceğiz daha sonra Şubatın 24’ünde Ankara Metropol Spor ile karşılaşacağız. Alt yapıya verdiğimiz önem nedeni ile Türkiye Geneli herkes bizi süper ligde görmek istiyor. Biz önce Süper Lig ardından Avrupa’da Beledimizi, İlçemizi, İlimizi ve nihayetinde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. En büyük sıkıntımız Spor Salonu. Yalıkavak’ta spor salonu olmadığı için beton taş zeminlerde çalışıyoruz. Birinci Lige çıkana kadar Bodrum’da ki salonu da kullanamıyorduk. Bu gayet normal Bodrum’da 5-6 takım var ve Salon cevap vermiyor. Ama Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce yapımı devam eden salonumuz kısa sürede hizmete girecek.” dedi.

Kalabalık bir seyirci topluluğuna oynadıklarını da belirten Ceylan; “Bunun temel nedeni 10 tane sporcumuzun beldemizden olması. Anneler babalar, arkadaşlar dostlar, hatta anneanneler, babaanneler, dedelerimiz salonu dolduruyor. Bu işte alt yapıdan gelen oyuncuların olmasının en büyük avantajlarından birisi de bu. Şu anda lisanslı yüze yakın sporcumuz var. Okullarla koordinasyon içinde çalışıyoruz. Eskiden bunun sıkıntısını çektik fakat şu anda okul idarecilerimiz de bu işi seviyor ve işin bizzat içindeler bu da başarıyı beraberinde getiriyor.”diye konuştu.

Süper Lige çıkmaları durumunda özellikle Avrupa Kupası maçları ile Bodrum’un ve Muğla’nın reklamın çok daha etkili ve farklı bir şekilde gerçekleşeceğini söyleyen Ceylan, destekleri nedeni ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Bu haber toplam 31 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.